Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Haydi Sınırları Aşalım” isimli projeye hibe desteği

 Haydi Sınırları Aşalım” isimli projeye hibe desteği

Nerime Yüksel Ortaokulu Türkiye Ulusal Ajansı'ndan hibe almayı hak kazandı.

Nerime Yüksel Ortaokulu Türkiye Ulusal Ajansı’ndan hibe almayı hak kazandı.
Erdek Nerime Yüksel Ortaokulu Müdürlüğü, Avrupa Komisyonu ve Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan Erasmus+ Ana Eylemi Bireylerin Öğrenme Hareketliliği-Okul Eğitimi Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında "Let`s Go Beyond the Borders" (Haydi Sınırları Aşalım) adlı proje ile Türkiye Ulusal Ajansı`ndan (www.ua.gov.tr) hibe almaya hak kazandı.
Okul Müdürlüğünden yapılan açıklamada, okul personelinin proje faaliyetlerini 1 Eylül 2014-31 Ağustos 2015 tarihleri arasında gerçekleştireceği bildirildi.
Nerime Yüksel Ortaokulu Müdürlüğü’nden yapılan açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: “Okul olarak kaliteli eğitim ve teknolojiyle sürekli değişen dünyaya ayak uydurmamız gerektiğine inanıyoruz ve uluslararası alanda kültürel ilişkiler geliştirmek, eğitimde yeni yollar ve yeni metodolojiler keşfetmek, yeteneklerimizi, yeterliliğimizi geliştirmek ve başarımızı arttırmak için "Haydi Sınırları Aşalım" diyoruz.
Nerime Yüksel Ortaokulu’nun, hibe desteğinden faydalanacağı projenin I. Aşamasını 10-23 Mayıs 2015 tarihleri arasında İngiltere’nin Scarborough şehrinde gerçek-leştirecek. Haber : Tuncay Ertan



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false